Marzipan Latte

Blog || Rólam || Információk
Pipacs és Levendula

Hahó Idegen! A nevem Zsófia, de szólíthatsz bármelyik becenevemen, ahogy tetszik. A világon töltött éveim alatt sok mindenre hallgatok már. Szívből örülök, hogy itt vagy.

Nézz körbe bátran, csemegézz a címkék között, látogass el menüpontokra, vagy csak szörfözz a bejegyzések között. Remélem, találsz ínyedre való finomságot és hamarosan ismét találkozunk.

 
Egy mokkáskanál Zsófi

2017.09.23. 15:19
🌅 borús, szeles
📚 Jeff Lindsay: Dexter darabokban
📺 Naruto Shippuuden (500/96)
🎧 D'espairsRay: Abel to Cain

 

 
Egy csomag olvasnivaló

Kedvelem őket. Szeretem, ahogyan írnak. Bírom a stílusukat. Csípem a betűiket. Sokszor osztom a gondolataikat. Ha inaktívabbak, akkor pedig várom őket. Miért?
Mert valami megfogott bennük, és kész. Szeretettel ajánlom bármelyikőjüket Neked is.

🌼Aoleev 🍉teo 🍓Bíbor 
AmyDóriElenaGréti
jasmineRókaSzandraSára

 
Egy evőkanál beszéd
 
Egy teáskanál címke
 
Hozzászólás érzésre
Friss hozzászólások
 
Köszönet ízlés szerint

A sablonért, kódokért és egyéb segédanyagokért hálás köszönet a Blogtagsnek, a Glamour Factorynak és a LindaDesignnak. A patternért pedig a Vecteezyt üldözi hálám.
Továbbá nagy köszönet jár Neked is. ❤️ Legyél akár régi, hűséges Olvasóm, vagy frissen idetalált ismeretlen.

 
Egy bögre gondolat

Legénybúcsúba csöppenvén

2017.09.11. 22:22, Zsó

A minap barátnőm szervezett egy kisebb összejövetelt egy klasszik pubban, ahol enni-inni és 10 után még táncolni is lehetett. Már 8 körül találkoztunk, jól éreztük magunkat, beszélgettünk, és egyszer csak pedig egyhelyben ültünk berobbantunk egy legénybúcsú kellős közepébe olyan fél 11 körül.

A legények nagyjából harmincas-negyvenesek lehettek, s azonnal megjegyezném: nem a legszimpibb fajtából. Nem azt mondom, hogy izomagyúak, mert azért se kétajtós szekrények nem voltak, sem 50 centis bickóval nem büszkélkedhettek. Cserébe azért elég jól megtermett legények voltak, akikkel nem szívesen futnék össze csak úgy.
No, hát ilyenben sem nagyon volt még részem, hogy vetkőzős lányt lássak akcióban, de most sikerült. Bár el volt szeparálva a helyiség, konkrétan mellettünk állt meg a nőci, amíg várakozott a fellépésére. Volt nála bilincs, de amúgy nem nevezném jelmeznek azt, ami rajta volt, de még ruhának sem mondható. Maga a nő nem nézett ki rosszul, de az én számban nem futott össze a nyál tőle, és remélem, ezért senki nem haragszik.

Bement hát a nő, az elszeparált helyiségbe, mi pedig az odaeszkábált falon át láttunk ezt-azt. Bevallom, én nem ájulnék el ettől, de tény: sem fickó, sem negyvenes nem vagyok. Hirtelen megszólított bennünket egy manus, hogy várjuk ki a végét, mert meg lesz tréfálva a vőlegény - bekötik a szemét és jön majd a kecses nő helyett egy sok-sok kilót nyomó donna. És valóban így lett...

...és én végig azon gondolkodtam, hogy:

Egyrészt, mit érezhetnek ezek a vetkőzős lányok, főleg az a nagydarab? Nyilván nem keresek indokokat, miért vállalnak el ilyesmi munkát - nem vagyunk egyformák, kell a pénz, mindenkinek saját szíve joga, hogy mit kezd az életével. Nem nézem le, és nem is gondolok róluk semmi rosszat.

Egyszerűen nem fér a fejembe az, hogy erre miért van igény. Például, ha esetleg lesz leánybúcsúm, hát, a Jóisten őrizzen meg attól, hogy nekem vetkőzős fiút fizessenek a barátnőim. Nincs rá szükségem, és sosem fog a fejembe férni, hogy vajon sok más embernek miért tetszik az, hogy totál vadidegen ember rajta és neki vonaglik bilinccsel, ostorral, tejszínhabbal - ki tudja, éppen mivel. Most komolyan?

Ez egy intim dolog, és nem tudom, én csak piszkosul szarul érezném magam egy ilyen szituációban. Valaki érti ezt, és tud nekem épkézláb választ adni? Nem tartom magam prűdnek, bár azt vallom, hogy a szexuális, intim dolgok nem valók ajtón kívülre.

Te mit gondolsz erről? Tényleg érdekel, mert bevallom, nem tudom megérteni, mi lehet ebben olyan nagyon élvezetes főleg legény-, illetve leánybúcsún, ahol már elvileg életed párjával kívánod összekötni életed csodaszép fonalát.
És ugye hagyhatjuk az "utolsó nagy tombolás" köntörfalazást? Mert ezt nem nagyon hiszem el, hogy ilyesmire szükség van. Nem áll meg az élet a házasság után.

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.09.14. 16:38
Zsó

Pontosan. Számomra ezzel értelmét veszti az egész házasság, ha valaki ilyen dolgokra vágyik előtte. Valószínűleg utána is... vagy neadjisten, mikor majd a nő babát vár, akkor is majd elkacsintgat az illető, mert a párjának épp nincs túl sok kedve együtt lenni, vagy mi? És nyilván ez nőkre is igaz. Ha valami történik, akkor a nő is majd félrenéz?
Nem tudom, pont házasság előtt ilyen dolgokat csinálni szerintem abszolút non-sense. Megnyugtató, hogy nem én vagyok ezzel egyedül így. ;)

Idézet
2017.09.12. 15:11
Ao

"Maga a nő nem nézett ki rosszul, de az én számban nem futott össze a nyál tőle..." - még jó! :D
Egyébként nagyon jó kérdéseket vetettél fel, én sem tudok rá válaszolni.
Amúgy nekem sem férne bele egy ilyen chippendale fiú (max szingliként), nem értem miért kell ez az "utolsó nagy buli" a házasság előtt. ._. Egyrészt, ahogy írtad te is, tényleg nem áll meg az élet esküvő után, másrészt pedig nem látok logikát abban, hogy ha évekig csak egymásnak élt a pár (jobb esetben, és gyanítom ez így van, különben nem akarnának megesküdni), akkor pont az esküvő előtt miért akarnának egy kicsit félrepislantani akár így, akár úgy? Én is hallottam már olyan sztorit, hogy a nő 2 centire rázta a P-ját a vőlegény orra előtt és ez wtf. Akkor arra az estre megszűnnek az íratlan szabályok? Akkor elfelejti a párját a másik? Miért? Nem értem. Szerintem egy ilyen húzás amúgy is roppant kiábrándító és instant szakítás. Mert ha egyszer belefért, lehet, belefér máskor is... Meg ez olyan tiszteletlen, és erkölcstelen a másikkal szemben. Én sem vagyok prűd, de ez nem prűdség, csupán szimpla korrektség, hogy nem ribiskedem a párom háta mögött, pláne ha elköteleztük magunkat egymás mellett. Szerintem ezt igenis át kell gondolni, mert aki lazán veszi az ilyet, annak nincs joga később panaszkodni a másik esetleges ilyesmi dolgai miatt, és a házasságot is "semmissé" teszi ez által. Úgy értem akkor így nincs értem megesküdni.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!