Marzipan Latte

Blog || Rólam || Információk
Pipacs és Levendula

Hahó Idegen! A nevem Zsófia, de szólíthatsz bármelyik becenevemen, ahogy tetszik. A világon töltött éveim alatt sok mindenre hallgatok már. Szívből örülök, hogy itt vagy.

Nézz körbe bátran, csemegézz a címkék között, látogass el menüpontokra, vagy csak szörfözz a bejegyzések között. Remélem, találsz ínyedre való finomságot és hamarosan ismét találkozunk.

 
Egy mokkáskanál Zsófi

2017.09.23. 15:19
🌅 borús, szeles
📚 Jeff Lindsay: Dexter darabokban
📺 Naruto Shippuuden (500/96)
🎧 D'espairsRay: Abel to Cain

 

 
Egy csomag olvasnivaló

Kedvelem őket. Szeretem, ahogyan írnak. Bírom a stílusukat. Csípem a betűiket. Sokszor osztom a gondolataikat. Ha inaktívabbak, akkor pedig várom őket. Miért?
Mert valami megfogott bennük, és kész. Szeretettel ajánlom bármelyikőjüket Neked is.

🌼Aoleev 🍉teo 🍓Bíbor 
AmyDóriElenaGréti
jasmineRókaSzandraSára

 
Egy evőkanál beszéd
 
Egy teáskanál címke
 
Hozzászólás érzésre
Friss hozzászólások
 
Köszönet ízlés szerint

A sablonért, kódokért és egyéb segédanyagokért hálás köszönet a Blogtagsnek, a Glamour Factorynak és a LindaDesignnak. A patternért pedig a Vecteezyt üldözi hálám.
Továbbá nagy köszönet jár Neked is. ❤️ Legyél akár régi, hűséges Olvasóm, vagy frissen idetalált ismeretlen.

 
Egy bögre gondolat

Ismerj meg! TAG

2017.08.08. 21:47, Zsó
Címkék: tag személyes

Halihó, jelentem hazatértem rendben. Eddigi legjobb nyaralás volt ez, valaha... legalábbis úgy érzem. Rengeteg mesélnivalóm van, de ne haragudj, most még nem tudom szavakba foglalni. Ígérem, meg fogom tenni, azonban most Amytől hoztam egy kérdezz-felelek taget. Kedvem volt random kérdésekre válaszolgatni. Lássunk is neki.

01. Mit viselsz?
Egy türkizzöld rövidgatyát és egy bordó topot.

02. Voltál már szerelmes?
Most is az vagyok, először és vélhetőleg utoljára. 

03. Volt már borzasztó, fájdalmas szakításod?
Nem, Medve Úr az első, és egyetlen.

04. Milyen magas vagy?
169 cm, ami néha 170-nek sikerül, de inkább a 169 cm az igazság szerintem.

05. Mennyi a súlyod?
52-55 kg között alakulgat.

06. Van tetoválásod?
Nincs.

07. Van piercinged?
Van egy industrial piercingem a jobb fülemben, illetve, ha az számít, hogy több fülbevalóm van, akkor mindent összevetve kettő lyuk van az industrialt nem számítva a jobb, három a bal fülemben.
Szoktam még filózni egy bizonyos piercingen, ami hol előjön, hogy szeretném, hol elhessegetem, hogy nem kell az nekem. Majd kiderül.

Hús-vér maszkokban járunk

2017.08.02. 08:00, Zsó
és ez teljesen természetes (!/?)

Mostanában többször gondolkodom azon, hogy milyen érdekes ez a világ, amit manapság élünk. És most nem arra gondolok, hogy mi minden folyik a hírekből, mert a blogomon ilyesminek úgy döntöttem, nincs helye. Mármint negatív, pesszimista szövegnek biztos nincs. Ha meg is említek valami olyasmit, azt sem siránkozva szeretném megtenni, hogy "ejj, de szar nekünk." Hogy miért? Volt már, hogy a siránkozástól jobb lett valami? Nem. Amondó vagyok, hogy inkább vegyél fel egy pozitívabb arckifejezést, és engedd el azt, ami nem szükséges, hogy befolyásolja a napjaid és az életkedvedet. Sokkal szebb és jobb hely lehet a Földünk, amiért bárki tehet. Hoppá, egy Depresszió idézet, ami nem kapcsolódik szorosan ide, mert nem a Föld megmentéséről beszélek, de ettől tekintsünk el.  Hangulatában és mondanivalójában azért jól jön, szóval szerintem kiegyezhetünk abban, hogy nem hagyott cserben teljesen a szürkeállományom, amiért eszembe juttatta.

No, de mi történik egy átlagos napon? Felkelünk, átesünk a reggeli rutinon, ami már-már annyira rutinszerű, hogy néha talán észre sem vesszük, hogy elvégeztük. Aztán ellátjuk az aznapi kötelességeinket, feladatainkat, miközben találkozunk egymással, eltöltünk egymás társaságában valamennyi időt, ami alatt benyomásokat szerzünk.

Élek még

2017.07.27. 15:00, Zsó
Címkék: oldal életszerű

Ez a kép úgy nagyjából mindent elmond a jelen napjaimról. Félreértés ne essék, imádom, hogy zajlik az élet, és teszek-veszek. Világéletemben olyan ember voltam, aki nyáron programról programra járt, és végül sokszor hullafáradtan, de legalább iszonyú vidáman esett bele az ágyába. Unatkozni? Azt se tudom, mi az...

Ugyanakkor ott van az is, hogy valahogy sosem érem utol magam a dolgaimat illetően. Ez sajnos csóri bloggantyún is meglátszik, mert nem nagyon volt rá időm. Pedig van sok-sok téma, amiről beszélnék, de tudod, hogy megy ez. Akármikor nem beszélhetek akármiről, mert bizonyos témákhoz olyan gondolatiság, olyan hangulat, olyan összeszedettség kell, ami nem adatik meg bármely nap bármely percében. Szóval ez lenne még extra magyarázat a képhez: expectations vs reality a blogon is. Szerettem volna, ha gördülékenyebben futnak a dolgok, de egyelőre csak az alsó srác szintjét ütöm meg. Never mind.

Ráadásul szombaton elutazom nyaralni, úgyhogy négy fiatal birtokba veszi a horvát tengerpart egy bizonyos részét egy hét erejéig. Be vagyok sózva, pedig még nem is mentem a tengerbe - haha tudom, borzasztó vicc volt, elnézést. Óvakodj kedves Olvasóm, ha arra jársz.  Azonban ígérem, nem hagylak tartalom nélkül, egy bejegyzést azért beidőzítek terveim szerint. És mivel sosem szerettem popsit csinálni a számból, be is fogom tartani. Mert az ígéret szép szó... ha megtartják.

Attack IN Comments

2017.07.13. 19:17, Zsó

Azt vettem észre, hogy egy konkrét "mini forradalom" van kialakulóban, vagy inkább már ki is alakult a TheVR háza táján. Személy szerint, én nagyon csípem a fiúkat. Jópofák, kreatívak, számomra abszolút szórakoztató tartalmat gyártanak. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy néha kicsit egyszerűek, Pisti sokszor tajparaszt, de ilyennek szeretem őket. 

Ami a kommentháborút indította náluk, az a nagyjából 4-5 hónapja beállt változás, miszerint újabban inkább streamelnek twitchen, a vágott, megszerkesztett gameplay videók feltöltése helyett. Ez sok embernek nagyon bejön, mert imádják a twitch platformját, szeretnek élő közvetítést nézni, azonban sokaknak nem, és sajnos, ahogy ez lenni szokott, a két tábor egymásnak esett elég csúnya módon. Nem kívánok állást foglalni az ügyben, igazából a VR fiúknak szíve-joga eldönteni, mit kezdenek az idejükkel, energiájukkal, főleg, hogy ez, ha jól tudom, már a főállásuk, szóval megélhetésük kérdése is a csatornáik milyensége.

Zajlik az élet

2017.07.10. 10:59, Zsó

Ó, de még mennyire, hogy zajlik. Július közepe van lassan, tombol a nyár, én meg tűkön ülve várom a nyaralásunkat, de természetesen addig sem unatkozom - tulajdonképpen nem igazán szoktam, mert mindig találok valami elfoglaltságot magamnak. Lényeg a lényeg, úgy döntöttem, hogy mesélős posztot írok. Szeretem olykor megragadni az életszerű pillanatokat, és elcsepegtetni a morzsáit - micsoda képkáosz, bocs.

Szombaton kimentünk a reptérre, ugyanis nővéremet a munkahelye kiküldte három hétre néhány kollégájával együtt Indiába az ottani dolgozók betanítására, meg tudom is én, mire még. A lényeg, hogy három hetet kint fog dolgozni, meg majd ősszel is. Mivel cég küldte ki, elég előkelő színvonalon utazott. Az első géppel Dubajban szálltak le, ott várták a csatlakozást. Küldött fotókat magáról a repülőről is, illetve a dubaji terminálból is egyet, és azért nem semmi, ami ott van. Tejjel-mézzel folyó kánaán, de tényleg, hihetetlen a fényűzés. Nővérem elmondása szerint kb. ő volt egyedül nő a közelben, ahogy szétnézett, és női wc is alig volt a dubaji reptéren. Végül megérkeztek Indiába, egy öt csillagos szállodában foglalt a cég számukra szobát, és hát az se piskóta azért.

Egyszer az életben én is szívesen megszállnék ilyesmi helyen. Ezzel a gondolatommal együtt azonban belém hasított az is, hogy, még, ha nem is sok, de vannak olyan emberek, akiknek az ilyesmi nem kuriózum. Akik rendszeres időközönként üzleti utakon vesznek részt, ami magas színvonalú ellátással jár együtt. A világ nagyhalai, akik elnöki lakosztályokban szállnak meg, meg ilyesmi. Milyen más élet lehet az, milyen más értékrendjük lehet - hogy boldogabbak-e, azt nem tudni, beállítottságuktól függ.
Én alapvetően sosem vágytam erre, sőt, úgy gondolom, van az a szint, amikor már azt is el tudom képzelni, hogy kényelmetlenül érezném magam abban a fenenagy fényűzésben. Ettől függetlenül egyszer nem bánnám, ha klassz, tágas repülővel repülhetnék valahova, ahol valami csudiszép szállodában szállhatnék meg pár napra - tényleg nem kellene hosszabb, mint akár egy hosszú hétvége.

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!