Marzipan Latte

Blog || Rólam || Információk
Pipacs és Levendula

Hahó Idegen! A nevem Zsófia, de szólíthatsz bármelyik becenevemen, ahogy tetszik. A világon töltött éveim alatt sok mindenre hallgatok már. Szívből örülök, hogy itt vagy.

Nézz körbe bátran, csemegézz a címkék között, látogass el menüpontokra, vagy csak szörfözz a bejegyzések között. Remélem, találsz ínyedre való finomságot és hamarosan ismét találkozunk.

 
Egy mokkáskanál Zsófi

2017.09.23. 15:19
🌅 borús, szeles
📚 Jeff Lindsay: Dexter darabokban
📺 Naruto Shippuuden (500/96)
🎧 D'espairsRay: Abel to Cain

 

 
Egy csomag olvasnivaló

Kedvelem őket. Szeretem, ahogyan írnak. Bírom a stílusukat. Csípem a betűiket. Sokszor osztom a gondolataikat. Ha inaktívabbak, akkor pedig várom őket. Miért?
Mert valami megfogott bennük, és kész. Szeretettel ajánlom bármelyikőjüket Neked is.

🌼Aoleev 🍉teo 🍓Bíbor 
AmyDóriElenaGréti
jasmineRókaSzandraSára

 
Egy evőkanál beszéd
 
Egy teáskanál címke
 
Hozzászólás érzésre
Friss hozzászólások
 
Köszönet ízlés szerint

A sablonért, kódokért és egyéb segédanyagokért hálás köszönet a Blogtagsnek, a Glamour Factorynak és a LindaDesignnak. A patternért pedig a Vecteezyt üldözi hálám.
Továbbá nagy köszönet jár Neked is. ❤️ Legyél akár régi, hűséges Olvasóm, vagy frissen idetalált ismeretlen.

 
Egy bögre gondolat
Archívum - 2011.

Mindig szemben a széllel

2011.07.12. 17:28, Zsó

Zajlik az élet. A nyár felgyorsult, de úgy, hogy csak kapkodom a fejemet. Tanulgatok, gyakorolgatok, sétálgatok, beszélgetek, nevetek, és néha majdnem sírok "mert néha, csak néha, és néha szar". Időnként csak lógatnám a lábamat és gondolkoznék, álmodoznék. Megálmodnék mindent újra, hiszen elkönyveltem magamat dayredreamernek. Aztán van, hogy olvasok, és vasvillával kergetem a betűket. Elmerülök egy másik világban, de olyan mélyen, hogy már végleg el is vágyódom abba a másik világba, ami ugyanilyen, csak mégis teljesen más. Néha már tényleg úgy érzem, majdnem ott vagyok, aztán hasra esem a felismerésben. Bogozzátok ki ezt a trutyit, ha akarjátok, de nem akarok elszakadni, úgyhogy csak óvatosan, ha kérhetem, a kusza és törékeny üvegfonalaimmal! Emellett egyre többször jutnak eszembe bizonyos Emberek a leglehetetlenebb dolgokról is. Szeretem őket, fontosak nekem. Teszem, amit tudok, de leginkább élek, épp csak nem fotoszintetizálok - azt is csak azért nem, mert nincs zöld színem.

Alfréd szemével...

2011.05.13. 17:31, Zsó

Áztatom magam naphosszat. Közvetlen közelemben társaim nincsenek, csak pár kavics meg egy nagyobb kő. Meg látok egy szép tájat is, de valamiért sosem tudok beljebb úszni arrafelé, mindig falnak ütközöm. A tájon egy sziklán pedig mindig ott van az a csinos hableány vörös hajjal. Szeretek ránézni, mert megnyugtat, és boldoggá tesz a kedves tekintete. Egyébként még két furcsa élőlénnyel osztozkodom a területen, de sosem érintkezem velük igazán, mert valami átlátszó veszi körül a vizemet. Ők levegőn, szárazföldön élnek.

Az egyik igen különös szerzet. Időnként odajön, megérinti azt az átlátszó valamit pont ott, ahol én vagyok és mintha próbálna megsimogatni. Közben mindig beszél hozzám, bár bevallom nem sűrűn értem, hogy mit. Azért úgy teszek, mintha figyelnék, hogy ne bántsam meg. Máskor fogja magát és ott gubbaszt annál a hatalmas valaminél rajta valami vékony fehér akármikkel, amikre írogat valamit, vagy hosszan tanulmányozza a több ilyen fehér akármiből álló tárgyat. Megint máskor bekapcsol egy kütyüt és szólni kezd valami zaj, és úgy ugrándozik, meg ringatózik, mint akinél végleg elmentek otthonról. Ma is ez volt... rám is nézett közben és tisztán értettem mit mond: "Igen, megőrültem Ernő!". Ja, Teknőc Ernőnek is szoktak nevezni, meg Alfrédnak is. De visszatérve, olyasmit is mondogatott a zajjal együtt, hogy sék it, sék it dáun (link), majd miután ez elhangzott még inkább ugrált, a zaj is erőteljesebb és pörgősebb lett. Nekem nem tetszett ugyan, de úgy voltam vele, nem kezdek el kalimpálni, hadd élvezze. Csak néztem rá, és próbáltam megérteni, hogyan is működik ez a szerzet...

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!